Sense multi b

Sense multi-B: optimistisch afslanken

De Sense multi-B formule stimuleert opgewekt afvallen! Het bestaat namelijk uit een aantal stoffen waarmee de productie van peptiden en serotonine in de hersenen worden aangemaakt. Primair gaat het om Griffonia waarbij 5-HTP rechtstreeks verantwoordelijk is voor serotonine aanmaak en L- Fenylalanine waarmee stemmingsopwekkers worden gestimuleerd. Het doel is dus om u een goed gevoel te geven terwijl u handig door de Sense kuur afslankt. Niets is beter dan op een opgewekte manier het overgewicht af te vallen door vetten te verbranden. Ga ook u lichaam afslanken door daarbij een gunstige stemming te behouden. Gebruik Sense multi-B naast het volgen van de Sense kuur.

Waarom Sense multi-B innemen?

Omdat u binnen een strak eiwit dieet geen koolhydraten inneemt is de aanmaak van stimulerende stoffen beperkt. Om dat te kort aan te vullen is de Sense multi-B formule ontwikkeld zodat de aanmaak wel wordt bevorderd. Daarnaast krijgt u aanvullend vele soorten B vitaminen binnen welke essentieel zijn voor de totstandkoming van noodzakelijke lichaamsprocessen. Doe uw voordeel en val gezond af door Sense multi-B naar de kuur in te nemen. Zo kunt u gezond afslanken door positief te blijven.

Afvallen met Sense multi-B

Om het afslanken met de afslankkuur en dieet een succes te laten zijn, ga dan Sense multi-B innemen. Het stimuleert uw lichaam op vele gunstige manieren zodat u veel gewicht optimistisch verliest. Val ook op een gezonde manier door de kuur te combineren met Sense multi-B.