Hoe ziet de kuur eruit

Werking van de kuur

Wilt u een strak figuur? Probeer dan de Sense afslank kuur! Hoe de opbouw van de kuur eruit ziet, hangt af van uw eigen omstandigheden en wat uw wensen zijn. Er zijn namelijk meerdere stadia te onderscheiden waarin men teveel aan gewicht heeft. Denk zoal aan de volgende aspecten:

  • zwaarlijvigheid (BMI meer dan 30): u moet op een verantwoorde manier vele kilo’s afslanken door een verstandig dieet te volgen. Vermijdt verzadigde vetten en snel verbrandende koolhydraten echter een gezond en in mindere mate. Met de Sense afslank kuur kunt u vele kilo’s op een gematigde pas afvallen. U kunt overwegen om de Sense kuur in overleg met uw huisarts te nemen;
  • overgewicht (BMI meer dan 25): u heeft zichtbaar teveel aan gewicht en het belemmert de gezondheid. Afslanken is verstandig en dus kunt u aangepaste gezonde maaltijden innemen in combinatie met de Sense kuur;
  • normaal gewicht (BMI tussen 20 en 25): u heeft plaatselijk iets teveel zitten en daartoe kunt u een strak dieet volgen. Binnen een paar dagen heeft u met de Sense kuur het oorspronkelijke gewicht weer terug.

Hoe uw persoonlijke kuur eruit ziet hangt dus puur af op welk gewicht u start.

Stoffen binnen de kuur

Bij een dieet dient uw lichaam vetten in energie om te zetten. Om dat proces te ondersteunen is door Sense een speciale kuur ontwikkeld. Door de inname van Sense gaat het lichaam bewust dat proces uitvoeren. Daarmee kunt u goed en zonder moeite afvallen. Hoe ziet de kuur eruit ligt aan uzelf, maar Sense kan u handig meehelpen.